Klubmodul henter siden
(B01) Blæksprutte - Særlige behov
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Blæksprutte - et svømmehold for børn med særlige behov i alderen 5-15 år.

Forudsætning
Dette er et hold i svømmeskolen for børn med eksempelvis autisme, ADHD, eller andre behov, som kræver ekstra hjælp, hensyn eller opmærksomhed. Holdene har gode forudsætninger for, at skabe mere tryghed ved vandet, det at lære at svømme, eller blot at dygtiggøre sig. Den enkelte svømmer bliver mødt dér hvor han/hun er og der ligges ekstra vægt på i sær fortrolighed både med vandet og mellem svømmer og træner.

Målsætning

Undervisningen er i stor udstrækning individuel, hvilket altså betyder, at antallet af instruktører er større på dette hold end på klubbens øvrige hold. Der er 1-3 svømmere pr. instruktør og der vil være en fast rutine samt struktur på holdene, så børnene ved hvad de skal.

Den ansvarlige træner sørger for at holdene bliver opdelt homogent, svømmemæssigt. Desuden har vi opdeling af begyndere og mere rutinerede svømmere, læg derfor mærke til hvilket niveau du tilmelder, når du vælger hold.

Pris
Kontingentet på ovenstående hold er 1.000 kr dyrere end tilsvarende almindeligt hold. Udover der betales ekstra for flere ressourcer på selve holdene, har vi også årligt (sæson) 2 x forældremøder hvor trænere og ledelse deltager, med henblik på at opbygge en god struktur for holdene.

Næste hold

Ved særlig talent for svømning og lysten til at svømme konkurrence, er der mulighed for at komme på vores konkurrence Sigma Handicap hold. Kontakt venligst kontoret for nærmere info.

Læs mere
Alle niveauer er velkomne på dette hold. Træner bemandingen er høj, så der kan niveau opdeles. Bane 1-4, (25 m)
Startdato
05.09.2019
Slutdato
28.05.2020
Tid/Sted
Torsdag 18:30-19:00 Engholm Svømmehal, 25 meter
Pris
624,00 kr.
77% rabat fratrukket.
Gebyr
200,00 kr..

SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul