Velkommen til SIGMA SWIM Allerød

 

Nyt fra svømmeskolen

I kan tro vi savner jer her i svømmehallerne, for hvor er her stille og tomt uden jer! Derfor denne hilsen fra os, hvor vi gerne vil dele vores arbejde med og tidsplan for svømmeskolen med jer.

Måske så I, ligesom os, udmeldingen fra regeringen forleden, hvor svømmehaller blev en del af genåbningsplanens fase 4, en udmelding som både overraskede og skuffede os. Som det er nu, er vi sat i samme kategori og risikogruppe som badelande; vi mener selv at vi i langt højere grad end badelande vil kunne administrere forhold om producerer og regler, og derfor arbejder vi også på at ændre planen og få lov at åbne før august – men vi ved også godt, at det bliver svært.

Vi arbejder derfor også på at få en udmelding fra myndighederne om de retningslinjer, som vil gælde i august, så vi kan få lavet hold til den nye sæson og åbne op for tilmelding; Vores mange svømmecamps bliver også påvirket af den nuværende situation; vi kommer desværre Ikke til at kunne afholde camps som vi plejer. Vi ved mange af jer er hjemme i sommerferien, derfor arbejder vi på at kunne tilbyde sjove, alternative aktiviteter til svømmecamps, herunder forberedende undervisning i livredning/ førstehjælp, så børnene bliver klar til sommerens badeture; Vi melder hurtigst muligt noget ud vedr. de aktiviteter vi kan tilbyde i sommerferien, så hold øje!

Desuden melder vi ud så snart vi ved hvilken dato vi åbner for holdtilmelding til den nye sæson - og I kan være helt sikre på, at vi har styr på procedurer og regler for at undgå smittespredning, når vi åbner svømmeskolen igen.


 Alt undervisning er aflyst fra d. 12. marts 2020

Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerøds svømmeskoler følger Statsminister Mette Frederiksens opfordring, og lukker derfor ned for al undervisning fra torsdag d. 12. marts. Præcis hvilken dato undervisningen startes op igen, kan vi endnu ikke melde ud om. Når vi åbner vil alle få besked via mail. Lukningen gælder alle hold fra baby over børnehold til voksenhold. Pas på jer selv og jeres familier, lad os gøre hvad vi kan for at Danmark kommer så godt igennem denne krise som muligt.  


 
www.sigmaswim.dk
 
Kontakt kontoret ved spørgsmål på mobil: 53763450 / 53793450 mail: kontor.allerod@sigmaswim.dk

  
 
 
 
 
Kontakt administrationen
 
Tlf: 5376 3450 / 5379 3450
 
Mail: kontor.allerod@sigmaswim.dk 
 
Se vores hjemmeside www.sigmaswim.dk
 
 
 

SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul