Hvad skal du vide som ny svømmer hos os? 

 
Sigma Swim Allerøds Svømmeskole råder over hele 2 dejlige svømmehaller med hvert sit 25 m bassin. Der er sauna i omklædningsrummene, samt god plads for omklædning, dog uden mulighed for at låse værdigenstande inde.
 
Engholm har mange trapper båden udendørs og indendørs. Både herre og dameomklædning har direkte adgang til glemte sager i indgangen og kun indgangen til damomklædningen råder over vores tilskuerrum, som alle dog må benytte.
 
Blovstrød Svømmehal råder over et dejligt klublokale, som er hyggeligt og indbydende indrettet med sofa arrangement, cafe højbord og masser af siddeplads. Der er ligeledes mulighed for at lave sig en kop kaffe eller te, samt sætte mad på køl om nødvendigt. 
 
Hvad skal du have på første gang du svømmer?
 
Vi anbefaler altid det rigtige udstyr, som er:

- En god badedragt fremfor en bikini
- Badebukser og ikke shorts
- Vi forventer der benyttes svømmebriller til undervisningen. Dykkermasker tillades ikke, fordi de ikke giver mulighed for at have korrekt vejrtrækning.
- En badehætte er fornuftig, da den holder dig varm og har man langt hår holdes det på plads og væk fra øjnene. Som minimum benyttes hårelastikker til langhårede børn.
 
Den første svømmegang 
Den første gang du skal til svømning anbefaler vi, at du kommer i god tid, så du lige kan finde en god rytme og se tingene lidt an inden dit hold starter. Efterhånden som du lærer hallen at kende, behøver du blot komme 10 min. før holdstart (20 min for de yngste på ledsagerhold), som er tids nok til grundig afvask og omklædning inden hold start. Pas på du ikke kommer i så god tid, at du sidder og bliver kold allerede inden svømmeundervisningen går i gang. Efter du har været i bad, kan du med fordel tørre dig og tage dit tørre badetøj på, så du ikke sidder og bliver kold fordi du er våd.

Forældre har det fulde ansvar for deres børn i tidrummet uden for svømmetiden 
Hvis du eksempelvis svømmer fra kl. 16.00-16.30, har dine forældre ansvaret for dig i tiden du opholder dig i hallen eller omklædningen udenfor dette tidsrum.
 
De første to gange du kommer til svømning, er din mor og far meget velkomne til og sidde og se på fra kanten. Herefter er dine forældre velkomne i vores specielle forældre-kigge-på-uger som du finder i vores kalender. Hvis du downloader den app som hedder "Klubmodul", så har du den letteste adgang til kalenderen.
 
Svømmeskolen har i sæson 2017/2018 implementeret et nyt koncept i samarbejde med DGI, som danner rammen omkring den røde tråd i vores undervisning. Det hedder "Min Svømmebog", se meget mere om det HER 
 
Alt information du yderligere ønsker og finde, kan du faktisk få her på siden!
 
Generel information, blot mere udpenslet finder du under fanen FAQ i topmenuen 
 
Alle aktiviteter, ferier og events der afholdes henover sæsonen findes under vores kalender 
 
Ønsker du mere viden omkring vores ferie camps da klik på fanen camp 
 
 
Vi ønsker dig hjerteligt velkommen i Svømmeskolen og glæder os til at se dig i bassinet! 
 
 
 
 
                                                     
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul